Δημιουργώ ονειρόκοσμους καθώς είμαι απόφοιτη από το πανεπιστήμιο της μαγείας των ονείρων που εδρεύει στις παρυφές του Ολύμπου και στις ράχες των κυμάτων της θάλασσας που δροσίζει τα πόδια του... Μικροί θεοί οι δημιουργοί, μικροί κληρονόμοι και κλαδάκια ενός πελώριου συμπαντικού δέντρου θετικής ενέργειας.

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ "ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ" ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ 'ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ' ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ 19/09

Αν είναι κάτι που αγαπώ σχεδόν όσο η ίδια η συγγραφή, αυτό είναι το αντάμωμα, η συνάντηση και η συνομιλία με τους αγαπημένους αναγνώστες. Με αυτούς τους ανθρώπους που ενώνονται πνευματικά και ψυχικά μαζί με τον συγγραφέα και βαδίζουν στο ίδιο μονοπάτι όσο διαρκεί η ανάγνωση του βιβλίου του κι όχι μόνο.

Περίεργα πλάσματα οι συγγραφείς... Μέσα από την απόλυτη μοναχικότητα της δημιουργίας καταντούν στο τέλος να γίνονται οι πιο κοινωνικοί, εισπράττοντας αποδοχή, καλωσόρισμα, αγκαλιές και ανταλλάσσοντας ατέλειωτες συζητήσεις με αυτούς τους οποίους συμπορεύτηκαν μέσα από τις σελίδες των βιβλίων τους.

 Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου μου "Θεοί και Φύλακες" που τελέστηκε στο βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία στη Θεσσαλονίκη και μοιράστηκαν μαζί μου τους μαγικούς του κόσμους, τον μύθο και τα μυστικά του.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την τιμή και την αγάπη τους!

2 σχόλια:

  1. Γεωργία μου σου εύχομαι κάθε βήμα σου και να ειναι μια νέα επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνονόματη μου, σ'ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη ευχή σου!!!!

      Διαγραφή