Δημιουργώ ονειρόκοσμους καθώς είμαι απόφοιτη από το πανεπιστήμιο της μαγείας των ονείρων που εδρεύει στις παρυφές του Ολύμπου και στις ράχες των κυμάτων της θάλασσας που δροσίζει τα πόδια του... Μικροί θεοί οι δημιουργοί, μικροί κληρονόμοι και κλαδάκια ενός πελώριου συμπαντικού δέντρου θετικής ενέργειας.

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Ευτυχισμένο 2014

Κάπου άκουσα έναν υπέροχο ασιατικό μύθο... νομίζω πως ήταν η μεγάλη μου αδερφή που μου τον ψιθύρισε και που μιλούσε για την δημιουργία του κόσμου από τον Θεό.
 Ο μύθος έλεγε, πως όταν ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο και τοποθέτησε τους ανθρώπους επάνω, αυτοί κατά την εντολή του άρχισαν να πολλαπλασιάζονται με μεγάλη ταχύτητα και να κατακυριεύουν τη γη. Τότε ο Θεός, προβληματίστηκε γιατί θεώρησε πως δε θα μπορούσε να βρίσκεται δίπλα στον καθένα ξεχωριστά και να τον προσέχει. 
Έτσι αποφάσισε να στείλει προστάτες...


Οι προστάτες του δεν ήταν οι άγγελοι... ή ...δεν ήταν όπως ακριβώς φανταζόμαστε εμείς τους αγγέλους, αλλά σίγουρα με την ιδιότητα  και την απεριόριστη αγάπη τους θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη κι αυτούς. Οι προστάτες ήταν οι μητέρες...
 Για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά έδωσε λοιπόν ο Θεός μια μητέρα, να νοιάζεται , να σκέφτεται, να μεριμνά... και μετά, φρόντισε να έχει τα αυτιά του ανοιχτά περισσότερο για τις ευχές και τις προσευχές αυτών των φρουρών της ανθρωπότητας από οποιοδήποτε άλλο πλάσμα επάνω στη γη...

Κι έτσι σήμερα, μια μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου, πριν το 2013 φύγει για να αφήσει τη θέση του στο 2014, η δική μου ευχή θα είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες χρονιές.
Εύχομαι, όποια ευχή και προσευχή έχουν κάνει από τη στιγμή που γεννηθήκατε, αυτοί οι προστάτες, να γίνουν μονοπάτια και πάνω τους να βαδίζετε. Εύχομαι να σας συντροφεύουν και να σας κυκλώνουν οι σκέψεις και οι έγνοιες τους σε κάθε κίνηση σας. Εύχομαι όσα προσεύχονταν και προσεύχονται να σας κυκλώνουν και να σας προστατεύουν ώς αόρατος μανδύας. 
Εύχομαι η θετική τους ενέργεια να σας συντροφεύει στο 2014 και σε όλους τους χρόνους που θα ακολουθήσουν. Είτε αυτές (οι προστάτιδες σας) βρίσκονται στη ζωή ακόμη, είτε όχι, οι προσευχές τους ήδη ξαπλώνουν στην ποδιά του Θεού κι εκείνος σας κοιτάζει...
Να έχετε ένα ευτυχισμένο 2014! ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΥΛΟΓΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΦΩΣ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου