Δημιουργώ ονειρόκοσμους καθώς είμαι απόφοιτη από το πανεπιστήμιο της μαγείας των ονείρων που εδρεύει στις παρυφές του Ολύμπου και στις ράχες των κυμάτων της θάλασσας που δροσίζει τα πόδια του... Μικροί θεοί οι δημιουργοί, μικροί κληρονόμοι και κλαδάκια ενός πελώριου συμπαντικού δέντρου θετικής ενέργειας.

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

"ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" από τη ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Το νέο βιβλίο της αγαπημένης μου φίλης, Μαρίας Στεφάνου "Μια βόλτα στον παράδεισο" από τις εκδόσεις Λιβάνη!
 Ένα αξιόλογο κορίτσι και μια εξαίρετη πένα που όλοι πρέπει να απολαύσουν! Της εύχομαι κάθε επιτυχία και περιμένω με ανυπομονησία τη βόλτα που μας ετοίμασε, καθώς στοιχηματίζω πως θα είναι παραδείσια! 


Μια μικρή ματιά στην ιστορία...

"Στην προσπάθειά της να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει το φιάσκο του γάμου της, απογοητευμένη η Ζωή καταφεύγει στη Σαντορίνη. Εκεί γνωρίζει την Άννα, ιδιοκτήτρια πανσιόν, που της προσφέρει δουλειά, και τη Μαργαρίτα, ξαδέλφη της Άννας. Στο νησί την ακολουθούν και οι δύο αγαπημένες της φίλες, η Δανάη και η Βίκυ.
Η μοίρα όμως έχει ένα παράξενο σχέδιο.
Στο μαγευτικό σκηνικό της Σαντορίνης οι πέντε κοπέλες θα μπλέξουν τις ζωές τους, θα βρεθούν αντιμέτωπες με μυστικά και ψέματα, με μίση και πάθη που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γνωρίσουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν. Θα κλάψουν, θα πονέσουν, θα γελάσουν, θα θυμηθούν και, προπάντων, θα αναζητήσουν η καθεμιά το δικό της προσωπικό παράδεισο."

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ Μαρία μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου