Δημιουργώ ονειρόκοσμους καθώς είμαι απόφοιτη από το πανεπιστήμιο της μαγείας των ονείρων που εδρεύει στις παρυφές του Ολύμπου και στις ράχες των κυμάτων της θάλασσας που δροσίζει τα πόδια του... Μικροί θεοί οι δημιουργοί, μικροί κληρονόμοι και κλαδάκια ενός πελώριου συμπαντικού δέντρου θετικής ενέργειας.

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Κριτική από EWT(efi white tiger) για το Θεοί και Φύλακες

 EFI WHITE TIGER
Με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου από άλλο εκδοτικό οίκο, είπα να αφεθώ για άλλη μια φορά στις σελίδες αυτής της τόσο όμορφης ιστορίας….. όχι τίποτ΄ άλλο… τα άλλα μου αντίτυπα (ναι καλά διαβάσατε το έχω εις 3πλούν!!!!) είναι πλέον σε «τεύχη» από την χρήση!

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή για να καταλάβετε και όσοι δεν το γνωρίζετε ήδη, με τι διαπραγματεύεται η ιστορία του……

Είναι ένα βιβλίο που κινείται σε μια φανταστική πραγματικότητα γεμάτο από περιπέτεια, δράση, αγωνία, μυστήριο, έρωτα, πάθος, ακόμη και χιούμορ! Ειδικά σε σημεία που χρειάζεται για να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα! Τίποτα δεν του λείπει. Όπως και σε κάθε βιβλίο της συγγραφέως, βλέπουμε μέσα από την ιστορία, μηνύματα που δεν περνούν απαρατήρητα για την φιλία, την αγάπη, τον έρωτα, την συντροφικότητα, την δύναμη, την πίστη, την εμπιστοσύνη.

Κατάφερε αριστοτεχνικά να περιπλέξει μια ιστορία πάλης του καλού με το κακό, μέσα από μια προφητεία όπου αναζητά την «πύλη» για την εκπλήρωση!

Γεμάτο από έντονες σκηνές που ακολουθεί η μια μετά την άλλη με καταιγιστικό βαθμό και σε σημείο που δεν μπορείς να το αποχωριστείς παρά μόνο όταν το τελειώσεις!

Η γραφή της συγγραφέως ρέει και σε παρασύρει σε συναισθήματα που ακόμη και ο πιο απαιτητικός αναγνώστης δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει καθώς εκδηλώνονται πρόταση την πρόταση, σελίδα την σελίδα .

Φτάνεις σε σημείο «να νομίζεις ότι ξέρεις» τι θα γίνει παρακάτω και «ότι είσαι σίγουρος» και ενώ προχωράς στις σελίδες… (λάθος… «βυθίζεσαι» στις σελίδες) …..να σου ανατρέπει τις σκέψεις και το αποτέλεσμα ….. εκεί που δεν το περιμένεις! Όχι μόνο είναι γεμάτο ανατροπές αλλά σου δίνει και άλλα στοιχεία εμπλουτίζοντας την ιστορία της με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να αναρωτιέσαι …. Τελικά μήπως γύρω μας υπάρχουν όντως αυτά τα μυθικά πλάσματα, απλά εμείς δεν τα έχουμε ακόμη ανακαλύψει;;;;;;;;;;;;;;;

Αν το κομμάτι του «φανταστικού» δεν είναι το «φόρτε» ορισμένων αναγνωστών…… σίγουρα αυτό το βιβλίο θα δώσει «το έναυσμα» για να εισχωρήσει ο αναγνώστης και να αγαπήσει «και αυτό» το κομμάτι της Λογοτεχνίας. Το σίγουρο είναι ότι απέδειξε με την γραφή της η Γεωργία ότι δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από συγγραφείς του εξωτερικού.

Θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο αλλά δεν θέλω να σας χαλάσω το σασπένς …. Και φυσικά αυτό το βιβλίο ….. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ!
Με το χέρι στην καρδιά! Διαβάστε το!

Καλή επιτυχία στην Γεωργία και στην συνεργασία της με την Ελληνική Πρωτοβουλία.

Υ.Γ. Αγαπητές εκδόσεις…. Στο εξωτερικό οι 3λογίες κυκλοφορούν ανά 6μηνο…. Ελπίζουμε να μην μας αφήσετε με την αγωνία για το 2ο μέρος του βιβλίου!!!!!!!!! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μιας και δεν τίθεται θέμα μετάφρασης… μήπως να το κάνουμε 3μηνο;;;;;;;;;;;; ♥


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου