Δημιουργώ ονειρόκοσμους καθώς είμαι απόφοιτη από το πανεπιστήμιο της μαγείας των ονείρων που εδρεύει στις παρυφές του Ολύμπου και στις ράχες των κυμάτων της θάλασσας που δροσίζει τα πόδια του... Μικροί θεοί οι δημιουργοί, μικροί κληρονόμοι και κλαδάκια ενός πελώριου συμπαντικού δέντρου θετικής ενέργειας.

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Τρία υπέροχα πλάσματα...

Σήμερα θα ήθελα να δημιουργήσω αυτό το άρθρο για τρία πανέμορφα πλάσματα. 
Από κάθε πλευρά! Τρεις ομότεχνες, εξαιρετικές συγγραφείς και ταυτόχρονα μοναδικές για μένα φίλες.
Το τελευταίο της βιβλίο "Βροχή πάνω στην Πέτρα" ήταν ένα μυθιστόρημα που για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσε την δυναμική της πένας της, την ικανότητα της να ελίσσεται από το ένα είδος στο άλλο, την ποιότητα της γραφής της. Ένα μυθιστόρημα που σκάει σαν κύμα από την Κρήτη στην Αθήνα και πίσω για να φτάσει ώς το μεταπολεμικό Λονδίνο, σε μια εποχή βάρβαρη και σε μια κοινωνία γεμάτη προκαταλήψεις και σκληρότητα, όπου ο έρωτας μοιάζει αδύνατος, καθώς έχει να παλέψει με την ίντριγκα, τα μυστικά, το μίσος και μια τρομερή βεντέτα χρόνων...  

                                                Μαρία Στεφάνου

Το τελευταίο της βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη είναι ένα καταπληκτικό ταξίδι στην μαγευτική Σαντορίνη. Η μοναδική της ικανότητα, να δημιουργεί κόσμους, να αγγίζει τις ψυχές του αναγνωστικού κοινού με την αμεσότητα της γραφής της, τις ρομαντικές ανθρώπινες ιστορίες της, τις έντονες ανατροπές και τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε κάθε της βιβλίο, καθοδηγεί στο  "ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" τις ζωές πέντε γυναικών που θα ανθίσουν κυριολεκτικά πάνω στο λαμπερό μας νησί,ανταμώνοντας τον έρωτα, αντικρίζοντας μυστικά, ψέματα, χαρά, πόνο και αλήθειες, μα πάνω από όλα την ελπίδα για ένα καλύτερο, ομορφότερο αύριο.
και φυσικά η Μαρία Προδρόμου 
Στο τελευταίο της βιβλίο, η αγάπη της για την περιπέτεια, για την δημιουργία εξωτικών ιστοριών, η αγάπη της για τα ταξίδια, η ρομαντική της φύση που στάζει από το μελάνι της πένας της, η περιγραφική της δεινότητα και η ικανότητα της να δημιουργεί έντονα συναισθήματα ,όλα μαζί σε ένα βιβλίο με τέσσερις ιστορίες γεμάτες έρωτα, ρομαντισμό, περιπέτεια και ανατροπές που ταξιδεύει σε κάθε άκρη της γης, στις "ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ".
Ξέρετε αυτό που λένε.... πως όσο πιο κοντά είσαι με κάποιον τόσο περισσότερο τον θεωρείς δεδομένο; Αυτό φυσικά ισχύει μόνο ως άποψη εφόσον σε τούτη τη ζωή τίποτε απολύτως δεν είναι δεδομένο. Τις καταστάσεις συνήθως τις μετατρέπουν και τις μεταποιούν οι πράξεις μας κι αυτές είναι που τις κάνουν να φαντάζουν πιο σταθερές. Αλλά δεν είναι..... 

Ποτέ δεν είναι έτσι!
Στις περιπτώσεις των ανθρώπων ενδείκνυται κάποιες φορές να αγκαλιάζεις τον άλλον και με πράξεις εκτός από τα χέρια σου ή με τη ζέση των λόγων σου. Τότε θρέφεις περισσότερο αυτό το δεσμό ανάμεσα σας, τον κάνεις δυνατότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου