Δημιουργώ ονειρόκοσμους καθώς είμαι απόφοιτη από το πανεπιστήμιο της μαγείας των ονείρων που εδρεύει στις παρυφές του Ολύμπου και στις ράχες των κυμάτων της θάλασσας που δροσίζει τα πόδια του... Μικροί θεοί οι δημιουργοί, μικροί κληρονόμοι και κλαδάκια ενός πελώριου συμπαντικού δέντρου θετικής ενέργειας.

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Το νέο μου βιβλίο "Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ" που έρχεται σύντομα από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ
Χάρη στο μοναδικό ταλέντο ενός υπέροχου πλάσματος που με κάνει καθημερινά περήφανη, της Ελένης Λαπάτση που επιμελήθηκε και δημιούργησε αυτή την όμορφη και μικρή καλλιτεχνική εκδοχή, έχω να σας προσφέρω το βίντεο του νέου μου βιβλίου που έρχεται σύντομα από τις εκδόσεις Λιβάνη! 

"Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ"Περίληψη:

Μπορεί μια νεαρή κοπέλα να μεταμφιεστεί σε αγόρι για να εισχωρήσει στα άδυτα μιας αντρικής αθλητικής ομάδας προκειμένου να ανακαλύψει τον δολοφόνο του πατέρα της;
Τίποτα δεν είναι ικανό να κρατήσει την Τάμι μακριά από τον οίκο των Κονσίτο Αρά και τη σχολή χάντμπολ Ζέφιρο, στις Συρακούσες. Η μυστηριώδης έλξη που της ασκεί το παλιό αρχοντικό και ο ιδιοκτήτης του, ο κακότροπος και σκληρόκαρδος Μάσιμο, αλλά και η ανάγκη της να αποδοθεί δικαιοσύνη την υποχρεώνουν να πάρει μέρος σε μια ασύλληπτη περιπέτεια, που θα αλλάξει τον ρου της μοίρας. Η ζώνη της Ντιάνα, ένα πολύτιμο κειμήλιο το οποίο καταράστηκε η πρώτη κοντέσα της οικογένειας Κονσίτο Αρά και στοιχειώνει όλους τους απόγονους, θα μπλέξει στα γρανάζια της κατάρας, τις ζωές πολλών ανθρώπων.
Ποιος έκλεψε τη ζώνη; Πώς θα λυθεί η κατάρα που βαραίνει τις πλάτες του Μάσιμο; Ποιος είναι ικανός να γεμίσει με φως την άδεια του καρδιά και να τον σώσει από τον βέβαιο χαμό του?

Επιμέλεια Βίντεο : Λαπάτση Ελένη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου