Δημιουργώ ονειρόκοσμους καθώς είμαι απόφοιτη από το πανεπιστήμιο της μαγείας των ονείρων που εδρεύει στις παρυφές του Ολύμπου και στις ράχες των κυμάτων της θάλασσας που δροσίζει τα πόδια του... Μικροί θεοί οι δημιουργοί, μικροί κληρονόμοι και κλαδάκια ενός πελώριου συμπαντικού δέντρου θετικής ενέργειας.

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Πτήση για ΣυρακούσεςΠτήση για Συρακούσες............. ελήφθη...

Οι ώρες αλλάζουν , ο χρόνος τρέχει κι εμείς ξέμπαρκοι σε μια αποβάθρα. Όλοι στην ίδια αποβάθρα με τους καπνούς από το φουγάρο της αμαξοστοιχίας του να αγγίζουν τα ρούχα και να κολλάνε στα μαλλιά και να βρωμίζουνε το μαλακό μας δέρμα. Λίγος ή πολύς ο χρόνος παίζει τα δικά του παιχνίδια με τις ζωές των ανθρώπων.
Υπάρχουν λοιπόν αυτοί που αρκούνται να κοιτάνε το τρένο καθώς, με τους στρογγυλούς τροχούς του γοργοκυλά σε μια αέναη διαδρομή που σκληρά τους αφήνει πίσω. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που χορεύουν, γελούν, ζωγραφίζουν, δημιουργούν, πράττουν, ακροβατούν στο κενό της μεγάλης αποβάθρας ζώντας κάθε στιγμή για τον εαυτό τους και για τους άλλους.
Οι πιο κερδισμένοι από όλους είναι αυτοί που πιάνονται από το χέρι και τραβάνε το βλέμμα τους από την υπνωτική κίνηση των τροχών του για να ανταμώσουν τα μάτια όσων αγαπούν.
Εκεί μέσα, ο χρόνος δεν αλλάζει. Μηδέ οι ώρες. Εκεί μέσα δεν έχει σημασία τίποτε, εφόσον συναντά κανείς μονάχα την .....Αιωνιότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου